PHU THAI, THAI TAKE AWAY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Phu Thai, Thai take away. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 23:38 Stee
20 jun 2024 om 9:30 Had al doorgegeven dat mijn bel het niet deed en dat ik gebeld wilde worden dat is ook gebeurd. De bezorger bleef netjes wachten. Het eten van Phu Thai was weer erg lekker zoals gewoonlijk.
18 jun 2024 om 21:53 Quick Delicious
6 jun 2024 om 19:43 The dish was nice but compared to others the serve was quite small. The delivery boy was really helpfull.
27 mei 2024 om 20:18 I can only select 90 minutes but I ordered the food at 18:15 and it took 2 hours. I called the restaurant when the first promised delivery time passed and they said I had to call thuisbezorgd because they didn’t have my order. 2 hours for my food
18 mei 2024 om 20:51 Eten is hier altijd heerlijk! Afhalen duurt wat langer dan de app aangeeft, maar vind 't nooit zo erg om even te wachten
4 mei 2024 om 23:12 I love the food from this restaurant, however this was the 2nd time that an order got cancelled after waiting for over an hour until past 22:00. Had issues with Thuisbezorgd not passing on the order to the restaurant in time multiple times now!!
28 apr 2024 om 0:12 Moest een halfuur wachten op de bestelling. Daarnaast waren 2 van de 3 dingen die ik had besteld niet juist. Ik kreeg allemaal andere gerechten. De gerechten waren daarnaast smakeloos. De rode curry die ik kreeg (maar niet had besteld) was wel lekker
26 apr 2024 om 8:28 Het eten was omgevallen tijdens vervoer, was gaan lekken
20 apr 2024 om 9:54 Food is great from this restaurant. The person delivering was nice. However it took the restaurant too long to receive the order. I called them 40’ after, and the order hadnt reached them yet. I ordered food elsewhere and paid twice.
14 apr 2024 om 22:17 Great food BUT took way too long get it delivery. Worth waiting anyway
12 apr 2024 om 18:08 Lekker